Back on Track Challenge weken

Leuk dat je meedoet met de Back on Track Challenge weken!

De Back on Track Challenge weken zijn voorbij, dat wil zeggen, het evenement waarin we als groep met de Challenge bezig waren is afgelopen. Dat betekent niet dat je niet als nog zelf de Challenge kan doen.

Hieronder vind je alle informatie om zelf, stap voor stap, je voedingsgewoonten te veranderen.

Mocht je graag persoonlijke begeleiding willen bij het aanleren van nieuwe voedingsgewoonten, neem dat even contact met me op.  Het veranderen van ingesleten gewoontes is een heel proces en zeker niet makkelijk. Ik neem graag de tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ben jij klaar om weer Back on Track te gaan! Ik kan je daarbij helpen door middel van deze 6 weekse Challenge. Week na week voorzie ik je van tips en/ of recepten om gezonde gewoontes eigen te maken. We beginnen met de goede start week, dit zijn de ontbijtjes, vanaf week 2 pakken we hier gezonde snacks bij en zo gaan we elke week een stapje verder. Aan het einde van de 6 weken heb je, zonder dat je het echt in de gaten hebt een nieuw patroon aangeleerd. Je zal je energieker en vitaler voelen, beter slapen, je huid en haar zullen stralender zijn en jawel je zal ook (over)gewicht verliezen. Hoe langer je volledig Oerlekker zal eten, hoe meer (over)gewicht je zal verliezen.

Oerlekker eten is niet nieuw. Het is OER oud! Het is ECHT eten, (zelf) VERS gemaakt met PURE, NATUURLIJKE ingrediënten. Het is vooral LEKKER ETEN!

HET IS GEEN DIEET!

Je mag de hoeveelheden uit de recepten aanpassen naar je eigen behoefte. Iedereen is anders, misschien heb je een zwaar beroep of doe je veel aan sport. Je mag nooit met honger van tafel gaan! Let wel; neem de tijd om op je voedsel te kauwen, eet rustig zodat je lichaam ook de kans heeft je het signaal te geven dat het voldaan is.

Fruit eet je bij voorkeur in de ochtend, probeer dit in de middag/ avond te vermijden.

Benodigdheden:

Oké, ik ben me ervan bewust dat ik wellicht iets meer keukenapparatuur bezit dan de meesten mensen… (hihi).

Over het algemeen kom je met een scherp mes en een goede snijplank een heel eind. Toch zal hier of daar gebruik gemaakt worden van;

  • de oven
  • een blender
  • een keukenmachine (Multi hakker)
  • een keukenweegschaal

Verder is het handig om wat voorraad potten, flessen, bakjes te hebben.

Mooi, genoeg gekletst… Laten we starten!

Week 1: Goede start week.

Week 2: Healthy snack week.

Week 3: Happy lunch week

Week 4: Geen frisdrank & alcohol week

Week 5: Pure dining week 

Week 6: Back on track, alles in 1 week

Deze laatste week ga je alles wat je afgelopen weken geleerd hebt samen toepassen in 1 week. Alle stappen samen zorgen voor een Oerlekker voedingspatroon. Als dit je basis is, heb je een goede, gezonde basis.

Natuurlijk is er met een goede basis ook ruimte om af en toe te touwtjes te laten vieren, en eens iets minder gezonds te nemen. Geen probleem, want jij weet nu hoe je balans moet hebben over je voedingsgewoonten.

Ik hoor graag hoe het je vergaan is.

xxx Anouk