Ingrediënten:
- 1/2 Broccoli
- Spekreepjes
- 1 handje Champignons
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 1 handje cherrie tomaatjes
- 1 hard gekookt ei
- 1/4 citroen
- bladselderij
- peper naar smaak
Bereiding:
- Bak de spekreepjes aan in een hapjes pan, zonder olie of boter
- Hak ondertussen de broccoli tot rijst in een keukenmachine, of hakmolen of iets dergelijks
- Snij de ui en knoflook fijn (dit kan natuurlijk ook in de keukenmachine of hakmolen)
- Snij de champignons in plakjes
- Halveer de tomaatjes
- Hak de bladselderij fijn
- Voeg ui, knoflook, champignons en tomaatjes toe aan de spekreepjes en bak 4 minuten mee
- Voeg de broccolirijst toe en bak nog 2 minuten mee
- Serveer in een mooi bord of mooie schaal
- Snij het ei in plakjes en verdeel over je gerecht
- Snij de citroen in partjes en voeg toe
- Strooi de bladpeterselie over je gerecht
- Gebruik peper naar smaak
Geef een reactie