Categorieën
Uncategorized

Eetcafé POPEI Eindhoven

 

 

In het klokgebouw in Eindhoven vind je het leuke POPEI, waar talentontwikkeling van jonge muzikanten centraal staat.

In het eetcafé van POPEI kun je lunchen, dineren, borrelen en feesten! Er heerst een gezellige huiskamersfeer door de speelse combinatie van de industriële ruimte, met vintage en kringloop meubilair zoals je oma het in huis had staan.

Dit ondersteund dan ook de visie van POPEI.

POPEI is een duurzaam eetcafé, er wordt gebruik gemaakt van pure ingrediënten, afkomstig van biologische teelt, fairtrade, eerlijk en zoveel mogelijk van lokale producenten. PUURPOPEI!

Er is een kleine menukaart die voldoende keuze biedt uit vegetarische en niet vegetarische gerechten, voor jong en oud, alleen of om te delen. De menukaart wordt weer aangevuld met een weekmenu.

Tja, omdat ik nou eenmaal dol ben op soep, was het onvermijdelijk en moest ik de Tomaat-Paprika soep wel proberen. In combinatie met het broodplankje met verse humus en gember boter een feestje om te eten!

Die gemberboter moet ik zeker ook eens proberen te maken!

Als hoofdgerecht koos ik voor de Garnalen Burger van het weekmenu met gember, limoen, avocado, wasabi en huisgemaakte friet.

Kortom; mijn BUDDY natuurvoedingsadviseur Debbie en ik hebben (H)EERLIJK gegeten. Zo fijn om te weten dat je ook OERLEKKER kunt uiteten!

Als je houdt van een ongedwongen sfeer, lekker, eerlijk en puur eten, is het eetcafé POPEI in het klokgebouw op Strijp S in Eindhoven een echte aanrader.

Zelf zal ik er zeker nog geregeld gaan eten!!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *