Ingrediënten voor 4 personen;
- ½ bloemkool
- 1 broccoli
- 1 courgette
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 200 gr creme fraiche (1 bekertje)
- 300 gr kipfilet in blokjes
- 75 gr geraspte kaas
- Kerrie poeder, peper en zout naar smaak.
Bereiding:
- Verwarm de oven op 180°C.
- Snijd de bloemkool, broccoli en courgette in stukjes en was goed af onder de kraan.
- Snipper ui en knoflook.
- Verwarm een wok of ruime hapjespan op het vuur.
- Als de pan warm is voeg wat olijfolie met de kipfilet blokjes toe.
- Bak de kipfilet samen met de ui en knoflook aan tot deze wat kleur heeft.
- Voeg de gesneden groenten toe en roerbak alles zo’n 4 minuten.
- Voeg de creme fraiche, kerrie poeder, peper en zout toe.
- Schep de inhoud van de wok over in een grote ingevette ovenschaal.
- Verdeel de gerapte kaas erover en zet nu voor 15 a 20 minuten in de oven.
Bewaar restanten in een lichtdichte bak of afgesloten schaal, voor de lunch van morgen!
Geef een reactie