Over mij

In mijn hoofd was ik nog steeds slank, maar de spiegel liet me zien dat het tegenovergestelde waarheid was geworden. Ik herkende mijn eigen spiegelbeeld niet meer!

Anouk Vorstenbosch

Klein en fijn, die omschrijving hoorde bij mij. Ik kon eten wat ik wilde zonder dat het invloed had op mijn gewicht.

Maar een veranderende hormoonhuishouding, veranderde alles. Tijdens de zwangerschap van mijn oudste zoon, kwam ik slechts 9 kg aan. Twee dagen na de bevalling zat ik alweer op mijn startgewicht. Door de borstvoeding raakte ik zelfs onder mijn startgewicht en moest ik alle zeilen bijzetten zodat ik mijn zoon goed kon voeden.

Daarom dacht ik bij de tweede zwangerschap, dat ik wel wat reserves kon bij eten. Ik snakte naar alles wat lekker en vooral ongezond was. Ook nu kwam ik niet zoveel aan (12 kg) echter na de bevalling kreeg ik het gewicht er niet meer af. Sterker nog, er kwamen zelfs extra kilo’s bij. Samen met mijn hormoonhuishouding was mijn lichaam totaal veranderd, mijn voedingspatroon niet perse heel ongezond vond ik.

Ik dacht dat het vanzelf wel weer goed zou komen, want ik was toch altijd klein en fijn..

Niets was minder waar, ik voelde me niet fit. Was vaak moe en futloos. Als ik in de spiegel keek, baalde ik als een stekker. Dat lijf, dat hoorde niet bij mij! Ik besloot dat het kwam door de drukke levensfase met kleine kinderen, een drukke baan en een druk sociaal leven.

Tot het moment dat ik besefte dat ik eigenaar ben van mijn leven en mijn lijf. Ik was er helemaal klaar mee! Dat beeld wat ik zag in de spiegel, dat paste helemaal niet bij mij. Tijd om het roer om te gooien. In 2015 deed ik een sapkuur om af te kicken van suikers en gifstoffen, waarmee ik mijn lijf een soort harde reset gaf. Ik ging me verdiepen in voeding en gezondheid en volgde een opleiding als Natuurvoedingsadviseur. Alles wat ik leerde tijdens de opleiding paste ik toe op mezelf. En zo werd ik ook weer mezelf. Ik kreeg mijn lijf weer terug, viel flink af en voelde me weer energiek en fit.

Daar was ik weer, mijn spiegelbeeld paste eindelijk weer bij mijn zelfbeeld.

Nu ben ik bijna 6 jaar verder en nog steeds op gewicht. Ik ben Anouk, klein en fijn. Zit lekker in mijn vel, bruis van de energie en geniet van het leven. Ik voed mezelf met echt eten, vers, zelfgemaakt en met pure ingrediënten. En dat kan echt in combinatie met een gezin, een drukke baan en een druk sociaal leven. En toch kan ik ook met gepaste regelmaat genieten van friet, chips of chocolade. Mijn lichaam is namelijk in balans.

Mijn visie;

Alles draait om je hormonen! Je hoeft nooit meer een dieet, als je Oerlekker Eet! Je moet het gewoon doen, je gezonde verstand gebruiken en je niet langer laten verleiden door zogenaamde gezonde producten of diëten. Met vers, puur en onbewerkt eten voed je jezelf met echte voedingsmiddelen. Je lichaam krijgt weer wat het nodig heeft. Hierdoor kan het zich herstellen en zijn functies beter vervullen. Dit heeft heel veel te maken met je hormoonhuishouding. De schijf van vijf…. die past niet bij Oerlekker Eten, wil je weten waarom? Ik leg het je graag eens uit.

Wat je over mij moet weten;

Ondanks dat ik klein van stuk ben, ben ik erg pittig en eigenzinnig. Ik gebruik geen fluwelen handschoenen. Ik leg de vinger precies op de zere plek en geef dan een spiegel voor. Dat is lang niet altijd fijn, wel nodig. Ik ben er niet om te pamperen, ik ben er om je te helpen resultaten te behalen, daar doe ik het voor. Klanten noemen het eerlijk, oprecht en liefdevol confronterend.

Typisch Anouk

Typisch Anouk Vorstenbosch
  • Mijn lengte compenseer ik ruimschoots met persoonlijkheid
  • Enthousiast met een vlotte babbel
  • Reële optimist
  • Dol op shoppen
  • Het leven is een feestje, laten we er een wijntje bij nemen want ook dat is Oerlekker!
  • Geloof in prins Charming
  • Vriendinnen lachen eindeloos om mijn af en toe bleue opmerkingen, maar zelf lach ik er nog harder om
  • Guilty plessure; Temptation Island, ik vind het echt geweldig hoe mensen oprecht verbaasd kunnen zijn dat de verleider hen geplayed heeft.

Wil jij je ook weer Oerlekker voelen?

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!