SMOOTHIE RESET

Wil jij graag gewicht verliezen?

Maar dan op een gezonde manier zonder Crashdieet, zonder Calorieën of punten tellen, zonder bewerkte shakes, supplementen en het allerbelangrijkste zonder honger en vooral met blijvend resultaat?

Lees dan snel verder want dan is de Oerlekker Eten 21 dagen SMOOTHIE RESET echt iets voor jou!

Hoe zou het voor je zijn als jij je weer OERLEKKER voelt, als jij weer met trots in de spiegel kan kijken omdat je jezelf weer ziet met een lichaam dat bij je past. Dat je niet meer balend door de kast hoeft te zoeken om kleren te vinden die je vetrollen bedekken. Dat je jezelf ziet stralen, met een frisse huid, glanzende haren, een frisse blik, vol energie.

Smoothie Reset

Met het Oerlekker Eten 21 dagen SMOOTHIE RESET programma, vervang je 2 maaltijden per dag door een (groene) Smoothie. Je kiest 2 gezonde snacks en eet één gezonde zelfgemaakte maaltijd.

Hiermee geef jij je lichaam een harde reset! Je verliest moeiteloos gewicht.

  • je elimineert opgeslagen afval, vet en gifstoffen
  • vermindert vetopslag
  • kickt af van suiker
  • ondersteun je de reinigende werking van de lever, de nieren en de spijsvertering
  • versterk jij je immuunsysteem en brengt het in balans
  • vermindert je behoefte aan snacks, alcohol, koffie, snoep en sigaretten
  • je huid, ogen en haar zien er frisser en levendiger uit
  • je wordt je bewust van wat goede voeding voor je doet
  • je bereikt je mentale kracht en vergroot deze

In dit E-book staat het helemaal voor je uitgewerkt, boordevol kennis, ervaring, tips, recepten, boodschappenlijstjes en Q&A’s.

Een harde reset voor je lichaam, een goede start voor 2021. Nu voor slechts €21,-

Smoothie Reset programma
Elke week is er een verplichtte Spijbeldag!

Dit zeggen anderen;

*Mariska*

Dit E-book is super! Goed, duidelijk en eenvoudig. Spreekt goed tot de verbeelding dankzij de antwoorden en voorbeelden. De recepten zijn heerlijk, ook duidelijk en eenvoudig!
Het is echt instap klaar, NO EXCUSES!

*Saskia*

Dit was precies wat ik nodig had, een praktisch geschreven programma waarmee ik direct aan de slag kon. De informatie over voedingsleer gaf me veel nieuwe inzichten. Ik weet daardoor welke keuzes ik beter kan maken voor de Snacks en de zelfgemaakte maaltijd. Ik ben in de eerste week al 1.5 kg afgevallen. Bedankt Anouk! ik ga ermee door.

*Barbara*

Onlangs heb ik de Smoothie Reset van Oerlekker Eten gedaan. Ik ben hierdoor niet alleen ruim 2 kg gewicht verloren, ik heb ook nieuwe inzichten gekregen in voeding. Ik ben me nu veel bewuster van de mogelijkheden van gezond eten. Ik heb zelfs een begin gemaakt om mijn kinderen (pubers) langzaam kennis te laten maken met gezonder eten en smoothies. Het werkt super. Ik voel me er goed bij, nooit gedacht dat dit ook bij mij zou werken. Kortom… GEWELDIG!
Bedankt Anouk van Oerlekker Eten

*Joan*

Oerlekker Eten…een echte aanrader en eye opener. 
Ik dacht dat ik best goed at maar viel niet af..
Tot mijn ogen geopend werden door Anouk.
Een coach die eerlijk is en duidelijk en veel verstand heeft van haar zaken..
Ik ben blij dat ik het traject en de smoothie reset bij haar heb gedaan.
Wil je op een gezonde manier door t leven gaan en daarbij misschien nog afvallen.. wacht dan niet langer en zoek contact op met deze topper.
Anouk bedankt voor je energie, meedenken, inzichten en heerlijke recepten.
Was prettig dit met jou te doen!

*Marijke*

Ik ben 54 jaar oud en was vol in de overgang. Dood ongelukkig met mezelf en mijn lijf, wetende dat het anders moest. Maar waar te beginnen? Nou, Anouk kan je hier geweldig bij helpen. Eerst volgde ik de Smoothie Reset en daarna maakte ze een voedingsplan, speciaal op mijn hulpvraag gericht. Alles is duidelijk, zelfs een boodschappenlijst zit erbij, je kunt het gewoon bij de normale supermarkten halen. Hoe fijn is dat?! Inmiddels weet ik wat wél te eten en wat niet, inzicht heb ik gekregen. Én ben 10 kilo lichter! Zó dankbaar dat ik Anouk heb leren kennen en ik weet nu wat Oerlekker eten betekent.
Dankjewel Anouk!

Wacht niet langer, grijp nu in, verlies gewicht en voel je weer Oerlekker!

Q&A’s

1. Moet ik allerlei rare ingrediënten kopen?

Nee hoor, dat hoeft zeker niet. Het programma is zo geschreven dat het voor iedereen toegankelijk is. Alle ingredienten zijn gewoon verkrijgbaar bij de grotere supermarkten.

2. Ik wil graag eten met mijn gezin, kan dat?

Jazeker! je kan zelf kiezen welke 2 maaltijden je vervangt door een smoothie. Als je wil kan je dus samen met je gezin de warme maaltijd eten.

3. Ik wil de reset samen met mijn partner doen?

Geen probleem, de recepten zijn geschreven op porties voor 1 persoon. Simpelweg de hoeveelheden verdubbelen en jullie kunnen samen aan de slag.