Wat is Oerlekker Eten

OERLEKKER ETEN is vooral lekker eten!

Het is ECHT eten, (zelf) VERS gemaakt met PURE ingrediënten!

OERLEKKER ETEN is geïnspireerd op OER voeding ook wel bekend als Paleo. Dat is de oorspronkelijke voeding van de jager-verzamelaar voordat de veeteelt en landbouw begon. Soms maak ik wel (in beperkte mate) gebruik van granen, peulvruchten en zuivel in mijn recepten. Over het algemeen zal je zien dat groente, fruit, paddenstoelen, eieren, noten, zaden, gevogelte, vlees, vis, schelp- en schaaldieren  de basis ingrediënten zijn.

OERLEKKER ETEN voldoet niet aan de schijf van vijf!

Het is geen dieet!

Het gaat er niet om zoveel mogelijk gewicht te verliezen in een korte tijd, er zijn geen shakes en pillen met chemische ingrediënten, je hoeft geen honger te lijden.

Door OERLEKKER te ETEN voed je jezelf met pure, onbewerkte ingrediënten. Hierdoor kan je lijf zich herstellen, zich vrijmaken van gifstoffen en zal je spijsvertering een boost krijgen.

Je gezondheid zal verbeteren!

Je zal meer energie krijgen!

Je huid zal zuiverder worden!

En ja, je zal (over) gewicht verliezen!

Je wordt de 2.0 versie van jezelf!

Om dit te bereiken hoef je geen ‘keukenprins(es)’ te zijn. Als ik het kan, kan jij het ook en ik ga je helpen! Heb je behoefte aan persoonlijk advies kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Kan je dan nooit meer eens een frietje speciaal, of chips, of pizza, taart of iets dergelijks eten? Natuurlijk wel en je zal ervan genieten ook. Alles draait om de balans. Ik maak gebruik van de 80-20 regel.

80% eet je OERLEKKER en 20% buiten de lijntjes.

Met OERLEKKER ETEN naar een gezonder leven!

Neem voor persoonlijk advies contact met me op.