YES! Aan de Slag!

Wauww, wat goed dat jij je aanmeldt voor het programma; Weerspiegel jezelf in 90 dagen! Echt Fantastisch!! Ik neem zo’n beslissing zeer serieus en waardeer dat jij investeert in jezelf en je lichaam, jij wil aan de slag met jezelf. En nog meer waardeer ik het dat jij mij toestaat om jouw te begeleiden in dit proces!

Ik wil je vragen onderstaand formulier in te vullen, hierna ontvang direct een mail in je inbox welke je moet bevestigen, zodat ik zeker weet dat ik je niet spam met dingen waar je niet op zit te wachten! Na bevestiging ontvang je een mail met extra informatie over het programma en de gang van zaken. Ik vraag je om je telefoonnummer, dit is echt nodig om in te vullen. Ik zal binnen 24 uur na aanmelding persoonlijk contact met je opnemen en dan gaan we samen aan de slag!
    Ik heb er ontzettend veel zin in!!

    Zie je hierboven géén aanmeldformulier? (dan gaat er iets mis met de browser, geen probleem) Stuur dan direct even een mailtje naar oerlekkereten@gmail.com. Met hierin je voornaam, achternaam, email en telefoonnummer. Of stuur me een berichtje of Whatsapp. Ik zal binnen 24 uur na aanmelding persoonlijk contact met je opnemen en dan gaan we samen aan de slag!